Vrei să faci o afacere în județul Bacău și cauți finanțare?

Proiectul Start Up Yourself este oportunitatea ta!

În luna Iulie 2018 echipa Startup Yourself doreşte să vină în Bacău pentru toţi cei care doresc să îşi înfiinţeze o afacere.

În cadrul întâlnirii, experţii din proiect îţi explică pas cu pas condițiile de înscriere în proiect și calendarul de obținere a finanțării. Vom fi alături de tine pe tot parcursul implementării ideii tale de afaceri.

Dacă doreşti să ai propria ta afacere şi nu ştii să face acest lucru vino la sesiunile noastre de informare şi vei afla:

  • … cum poţi să obţii finanțare nerambursabilă 100% pentru ideea ta de afaceri.
  • … care sunt condiţiile de înscrie în proiect.
  • … etapele şi calendarul de obţinere a finanţări
  • … informaţii cu privire la temele orizontale: egalitate de şanse, ndiscriminare, dezvoltare durabilă etc.
  • … care sunt persoanele cu care vei porni la drum (adică colegii nostri consultanţi care te vor ajuta pe toată durata proiectului)

Dacă vrei să participi, te rugăm să ne transmiți un mesaj privat pe pagina de Facebook sau un email la contact@afacerinordest.com.

Sau înscrie-te direct la: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfb9Z_GebSdSgC82CZlds_dKhUGQIXLbzWOxmv0NHWJiZuMcA/viewform

Calendarul sesiunilor de informare care vor avea loc în Bacău:

  • 11 iulie 2018 dar şi în alte date dacă vor exista solicitări.

Nu uita să te înscrii! În cadrul StartUp Yourself beneficiezi de un program integrat de dezvoltare a viitorului tău business care include formare profesională, finanțare și mentorat pentru noii antreprenori. 🚀