Testimoniale

5 (1)“Mie mi-a plăcut spectacolul pe care l-au dat copii deoarece au muncit foarte mult şi a fost un spectacol reuşit. Din acest spectacol am învăţat că indiferent de rasă, religie, gen, note, vârstă, situaţie finaciară, toţi copii au drepturi şi şanse egale. Toţi trebuie să fim prieteni chiar dacă suntem de origine romă, maghiară, română etc. Mie mi-a transmis o stare de bucurie şi emoţie. Mi-a plăcut foarte mult scena şi aş vrea, dacă se poate, să o mai vedem încă o dată. Trebuie să ne respectăm prietenii indiferent de felul cum sunt. Cu multă dragoste şi respect

Candet Teona Ada, spectator al piesei “Pod peste zid”, piesă organizată în cadrul proiectului “Priveşte dincolo de aparenţe”

 

“Am fost foarte plăcut impresionată să constat că profilul psiho-profesional descris de dvs corespunde modului în care îmi cunosc şi eu copilul iar experienţa dvs din domeniul psihologiei m-a ajutat să îl îndrum spre un domeniu/profesie potrivită abilităţilor şi competenţelor sale ptentru că este foarte important că în viaţă să fii ,,omul potrivit la locul potrivit”. Consider ca a fost foarte benefic acest proiect şi mi-aş dori ca uneori când avem semne de întrebare să putem apela la serviciile dvs.Sfaturile şi exerciţiile făcute sunt foarte utile. Sunt sigură că o vor ajuta mai târziu. Vă mulţumesc pentru toată activitatea depusa şi pentru dosarul trimis”

Irina Crişan, mama unui copil care a participat la activităţi de orientare şi consiliere în cadrul proiectului “Primii paşi sunt importanţi: Fiţi orientaţi!”

 

„Vara ce a trecut mi-a adus implinirea unui vis mai vechi. (Multumesc Asociatia AD PLUS). Am reusit sa invat cate ceva despre jurnalismul narativ si sa il pun si in practica. Subiectul abordat a fost ceva mai delicat. M-a inspaimantat la inceput. Dar, asa cum am simtit mereu, cuvintele apropie oamenii. Si cuvintele spun povesti frumoase, mai vesele, mai triste, dar intotdeauna frumoase daca stii cum sa le asezi pe hartie. Ele scot la iveala si altceva fata de ceea ce vedem cu ochiul liber. A fost o lectie pe care am primit-o cu bratele deschise. Oamenii se definesc prin ceea ce sunt in interior, nu la exterior. Toti pornesc de la aceeasi linie de start. Pasii pe care ii fac ulterior ii diferentiaza. Atat. Pasii si alegerile de la rascruci.”

Mihaela Balica, jurnalist în cadrul proiectului „Privește dincolo de aparențe”.