Stomatologii Emerald Dent au grijă de zâmbetul tău!

Printre programări, direct din cabinet, Dr. Ștefana Asăvoaie ne povestește despre începuturile ca medic stomatolog și naveta pe care o făcea în afara Iașului la un cabinet căruia îi este și acum recunoscătoare pentru experiența oferită, despre toate lucrurile noi învățate ca antreprenor, despre rezistență și adaptare în pandemie. Se mai uită la ceas din când în când, atentă să nu întârzie la următorul pacient și, deși este la finalul unei zile pline, ne transmite multă energie și veselie. Buna dispoziție pe care o afișează mereu definește și cabinetul ei, al cărui slogan este pe bună dreptate „Keep smiling”, pentru că echipa Emerald Dent nu doar îți tratează problemele dentare, ci îți redă zâmbetul și te ajută să îl menții. Ștefana consideră că zâmbetul este foarte important, îți reduce stresul și te ajută să ai o sănătate fizică și psihică mai bună așa că te așteaptă zâmbind la cabinet și face tot posibil să pleci de la Emerald Dent măcar cu un mic surâs.

Deschiderea Emerald Dent ca urmare a finanțării planului ei de afaceri în proiectul Startup Yourself a fost o provocare pentru Ștefana – deși visa să aibă propriul cabinet, nu avea un deadline pentru momentul în care va face acest pas. A profitat de oportunitate atunci când i s-a arătat și a aflat despre ea că poate foarte bine să fie și medic și antreprenor. Iar provocările au continuat pentru că la nici șase luni de la lansarea cabinetului pandemia a încurcat toate planurile pe care le avea pentru primul an de afacere și i-a schimbat inclusiv planurile de rezervă. Însă a continuat să zâmbească, așa cum spune sloganul Emerald Dent, s-a descurcat și s-a pregătit pentru ce urma: multă muncă și adoptarea unor strategii de gestionare a riscului.

Prevenția dentară, măcar o dată pe an

Echipa Emerald Dent insistă foarte mult atât în cadrul vizitelor la cabinet, cât și în comunicarea lor online pe informarea și educarea pacientului asupra importanței controalelor stomatologice preventive. De cele mai multe ori, vizita la dentist are loc atunci când apare durerea (sau, mai rău, când durerea e foarte supărătoare), iar acest lucru înseamnă că tratamentul va fi, cel mai probabil, unul complex și costisitor. Însă astfel de situații pot fi evitate cu ajutorul controalelor de rutină periodice și a tratamentelor preventive de igienizare dentară (detartraj, periaj profesional, fluorizare, air flow). Consultațiile realizate măcar de două ori pe an ajută la depistarea precoce a problemelor dentare mai grave, care nu se manifestă prin durere sau alte simptome care să îți atragă atenția, ci pot fi evaluate doar de către medicul stomatolog. Iar prevenția dentară trebuie să înceapă din copilărie, începând cu vârsta de doi ani, pentru că experiența timpurie are un efect puternic asupra felului în care va fi practicată la maturitate îngrijirea dentară. Ca să încurajeze un comportament preventiv, Dr. Asăvoaie oferă periodic tratamentele profilactice la prețuri speciale sau oferă aceste servicii cadou pentru a motiva pacienții să aplice metode de prevenție pentru sănătatea lor orală.

Servicii medicale accesibile

Încă de când a scris planul de afaceri pentru finanțarea Emerald Dent, Ștefana a conturat beneficiile pe care ar trebui să le ofere cabinetul stomatologic ca să fie o opțiune ideală pentru viitori pacienți. Să ofere soluții de tratament eficiente și durabile pentru orice afecțiune dentară și pentru orice tip de pacient este unul dintre ele – astfel, pacientul are parte de servicii integrate într-un singur loc, iar medicii se confruntă cu varietate de cazuri și acumulează experiență vastă. De aceea, Dr. Asăvoaie a cooptat în echipa Emerald Dent (internă și de colaboratori), specialiști în toate ramurile stomatologice, de la implantologie, la stomatologie pediatrică și estetică dentară. Chiar dacă ea este elementul cheie al cabinetului, fără contribuția fiecărui membru al echipei Emerald Dent nu ar avea același succes.

Un alt beneficiu prin care a vrut să se diferențieze și să determine pacienții să aleagă cabinetul ei este accesibilitatea serviciilor oferite. Fondatoarea Emerald Dent știe că aspectul financiar al tratamentelor stomatologice este un considerent important pentru pacienți și nu a vrut ca acesta să fie un impediment în alegerea cabinetului ei. Tratamentele eficiente nu sunt ieftine, însă ea încearcă să ofere soluții financiare potrivite cum ar fi plata în rate prin parteneriatul cu TBI Pay astfel încât ei să nu mai amâne vizita la stomatolog sau să evite procedure de calitate din cauza costurilor.

Așa că nu mai sta pe gânduri și programează o vizită la Emerald Dent, cunoaște echipa de stomatologi și află cum te pot ajuta să îți păstrezi sănătatea orală și zâmbetul. 🙂

programari@emeralddent.ro
www.emeralddent.ro
0723 669 333 // 0371 486 622
Str. Sub Coșere 160U, bl. C2, complex rezidențial Ideal Residence, Iași