ROECO TOYS sau OsisiLand

Andreea Gheorghiu

Când ne-am întâlnit prima data cu Andreea încă lucra la job-ul ei din acea vreme şi nu ştia dacă să renunţe la el sau nu. Ne-am întânit a doua oară la un târg din Iaşi şi ne-am bucurat tare mult când ne-a anunţat că a renunţat la job şi că se dedică total afacerii ei – OsisiLand.

Ideea de a crea jucării şi lucruri pentru copii a apărut atunci când Andreea a dorit să facă un cadou special nepoatei ei şi, oricât a căutat, nu a găsit nimic care să îi fie pe plac. Atunci şi-a dat seama că piaţa jucăriilor nu este suficient dezvoltată în direcţia jucăriilor textile şi lemn.

Astfel a luat naştere Osisiland, un atelier care se doreşt a fi de fapt un tarâm unde poveştile se transformă în realitate unde jucăriile sunt create cu multă dragoste şi pasiune, fiecărui model acordândui-se atentie până în cele mai mici detalii.

Jucăriile Osisiland sunt create pentru a-i încânta atât pe cei mici, cât și pe cei mari. În shopul online se pot găsi o gamă variată de produse colorate și simpatice. La OsisiLand jucăriile sunt non-toxice şi oferă părinţilor siguranta ca cei mici se joaca in medii prietenoase sanatatii lor.

Jucăriile le puteţi comanda pe https://osisiland.ro/ sau pe https://www.facebook.com/osisiland/