Promovează-ți afacerea cu TNT Marketing Communication!

Atunci când vine vorba de servicii de marketing și publicitate, cele mai multe companii care au nevoie de promovare au impresia că trebuie să aleagă o agenție mare sau recunoscută ca să aibă parte de rezultate. Însă uneori, o agenție mică, dar care gândește la scară largă, poate fi o alegere mai potrivită în special pentru clienții care vizează piețe locale. O poate dovedi Lucian Trăsnea, cu toate proiectele pe care le derulează la TNT Marketing and Communication, agenția creativă din Piatra Neamț pe care a dezvoltat-o cu ajutorul finanțării Startup Yourself.

TNT Marketing Communication oferă servicii integrate de marketing cu același profesionalism pe care de regulă clienții îl atribuie agențiilor cu renume. Nu lucrează cu aceleași resurse de care dispun agențiile din capitală, de exemplu, dar muncesc mai mult, colaborează mai strâns cu clienții pentru a identifica soluții creative și eficiente, au o legătură mai personală cu ei, iar asta îi determină pe toți să se implice cu dedicare ca să ducă la bun sfârșit proiectele. Fiind chiar acolo unde își desfășoară și clienții activitatea, pot fi la dispoziția lor atunci când au nevoie și livra mai rapid serviciile solicitate. În plus, Lucian și echipa lui sunt de loc din Piatra Neamț sau împrejurimi, de unde sunt și cei mai mulți clienți, iar asta îi ajută să știe deja foarte bine obiceiurile de consum sau competitorii, fără să mai fie nevoie tot timpul să se documenteze ca o agenție care nu cunoaște zona.

Ceea ce oferă diferit TNT Marketing Communication este în primul rând timp pentru a înțelege nevoile de promovare ale clientului – pentru ei, conversațiile inițiale în care află mai multe despre client și afacerea sa reprezintă cel mai important pas pentru că doar cunoscându-I în detaliu îl pot ajuta să obțină vizibilitatea pe care și-o doresc. Acesta e avantajul care i-a ajutat să transforme multe proiecte în parteneriate pe termen lung, colaborarea cu Central Plaza Hotel sau CSM Ceahlăul din Piatra Neamț fiind doar două dintre ele:

Externalizarea realizării materialelor publicitare către echipa din spatele proiectului TRĂSNEA a reprezentat una dintre cele mai bune decizii pe care am luat-o în ultimii ani. Recomandăm cu căldură.

Cătălin Roca, General Manager Central Plaza Hotel

Un alt plus al echipei TNT Marketing Communication este faptul că oferă un produs publicitar complet, astfel încât clientul să nu fie nevoit să apeleze și la alți furnizor. Dacă ai nevoie de un flyer, agenția se va ocupa și de design și de print, iar dacă afacerea ta este nouă, te poți baza pe echipa lui Lucian să îți creeze și logo-ul, cărțile de vizită sau broșura de prezentare, website-ul. Serviciile lor pot fi grupate în următoarele categorii, dar agenția din Piatra Neamț nu refuză provocări noi:

  • design și grafică vectorială
  • tipografie digitală (pliante, mape, cataloage de prezentare, tipizate, afișe, door hangere sau alte formate atipice)
  • producție publicitară (colantări, panouri sponsori)
  • creare de site-uri de prezentare și magazine online
  • promovare pe social media
  • service pentru desktop/laptop sau imprimante

Materialele de promovare diverse și sofisticate pe care le poți solicita celor de la TNT Marketing Communication sunt realizate cu echipamente premium pentru print digital (Ronald sau Minolta), pe care Lucian le-a putut achiziționa cu ajutorul finanțării de 33.000 euro câștigată în proiectul Startup Yourself, care i-a permis astfel și să ofere prețuri competitive. Aparatele performante sunt capabile să tipărească rapid, la calitate ireproșabilă și sunt potrivite și pentru tiraje mici, așa cum au de regulă nevoie companiile care se adresează unei piețe locale. Tiparul digital este și mai flexibil și permite imprimarea pe o varietate de suporturi așa că echipa lui Lucian are la dispoziție suficiente opțiuni pentru clienți și le poate propune materiale de promovare adecvate specificului activității lor. Experiența de peste 15 ani în domeniul IT și în lucrul cu oamenii îl ajută să găsească mereu soluții creative, să găsească noi idei de abordare a produselor și a serviciilor de print, iar tu să investești fiecare leu într-un mod eficient pentru promovarea afacerii tale.