profileimage

“Cariera mea a început în primul an de facultate când am fost acceptată ca voluntar în cadrul AIESEC Iaşi, unde mi-am descoperit pasiunea pentru Marketing, specializare către care m-am orientat în anul 3 de Facultate. Din această perioadă am încercat mereu să combin marketingul cu lucrul în domeniul ONG, ca să mă pot bucura în egală măsură de ambele pasiuni.

După facultate m-am îndreptat tot spre sectorul ONG pentru că am simțit că acest domeniu poate susține potențialul fiecărui om de a fi mai mult și pentru că perioada de voluntariat din timpul facultății a fost foarte motivantă. În acești 9 ani de când lucrez, m-am axat și m-am specializat în managementul de proiect, iar asta se vede în cele peste 15 proiecte în care m-am implicat în această perioadă. Unele proiecte mi-au plăcut mai mult, altele mai puțin, însă din toate am învățat ceva.

Sunt omul bun la toate în organizație, dar mai ales persoana responsabilă de creativitate. Îmi place să fac materialele de informare din proiectele noastre și să mă joc cu imaginile și cu textele astfel încât, beneficiarii nostri să le citească cu drag și de ce nu, să le schimbe percepția asupra unor lucruri.

Cele 2 proiecte care îmi sunt şi îmi vor rămâne cele mai dragi toată viața sunt “Ioana” şi “Ovidiu”, cei doi copii ai mei care mă provoacă în fiecare zi mai mult decât orice alt proiect pe care l-am scris scris sau l-am implementat. Cu ei îmi place să urc pe munte și să dormim la cort, lor îmi place să le citesc cărți și tot cu ei, mi-ar plăcea să văd locuri noi și să cunosc oameni frumoși.”