PE TINE CINE TE FACE FERICIT

Ca să-ţi închei săptămâna (de lucru) frumos, îţi oferim cu generozitate (aceasta fiind o altă trasătură pozitivă de caracter) un exerciţiu mai special, în două părţi.

În prima parte îţi propunem să exersezi puţin – ce altceva dacă nu trăsătura pozitivă de caracter a săptămânii. Cum care? Curiozitatea! Cam până la ora 14.00, aşa.

Mai simplu spus, vrem să te facem curios. Poftim, am spus-o!

P.S. Mai ţii minte când te întrebam ce te face fericit? Mai ţii minte ce-ai răspuns?

Aşa, de curiozitate…

EX. HAPPY MOVIE

Revenim, așa cum ți-am promis, cu partea a doua a exercițiului de astăzi.

Te invităm așadar să fii curios cu privire la fericire.

Este ceea ce au făcut o mână de oameni curioși care nu s-au mulțumit să se întrebe acest lucru din confortul fotoliilor lor, ci au plecat în căutarea fericirii dintr-un colț în altul al globului. Ok, globul nu are colțuri, dar ați prins ideea… Ei, și această echipă de care vă povestim a avut generozitatea să împartă și cu restul lumii ceea ce a descoperit despre fericire. Și a făcut asta sub forma unui film. Care se numește, simplu,”Happy”. The Happy Movie.

Apoi s-au întrebat ce s-ar întâmpla dacă oameni din toată lumea s-ar uita la film în aceeași zi? Mai precis pe 11 februarie 2012. Pe care au declarat-o World Happy Day. Și fiindcă nu știm “ce s-ar întâmpla”, dar suntem curioși să aflăm, te invităm pe 11 februarie să te uiți la film alături de noi.

Mai precis, în această zi au loc vizionări ale filmului peste tot în lume. În România se întâmplă în doar două locuriÎntr-unul dintre acestea te invităm noi!

Rezumând, exercițiul de astăzi te invităm să participi la vizionarea filmului “Happy”!

Noi abia așteptăm. Tu?