Sponsori şi Parteneri

Suntem bucuroşi că activităţile pe care le derulăm au reuşit să atragă susţinători (atât prin donaţii personale cât şi prin direcţionarea impozitului de profit). Le mulţumim pentru susţinere.

De asemenea, suntem mereu în căutarea unor parteneri cu care să împărtășim bune practici în domeniu și cu care să cooperăm astfel încât atât noi, cât și partenerii noștri să ne dezvoltăm instituțional. De-a lungul timpului am avut o bună colaborare cu o serie de instituții, asociații și companii cu care am conceput proiecte și activități în ariile comune de lucru și am creat punți de legătură cu alți colaboratori. Cei cu care am stabilit până acum parteneriate de încredere și relații de colaborare:

Pixelgrade

Pixelgrade este primul nostru sponsor. Ei ne susţin activităţile ce se desfăşoară cu copii la Centrul Social de Servicii Sociale pentru Copii din cartierul Galata prin direcţionarea a 20% din impozitul pe profit. Le muţumim că au ales să ne spijine.

Info
Educația

infoeducatia_logo
Furnizor de formare profesională din Iași, centru de consiliere și mediere. Împreună cu Info Educația derulăm proiectul ”Primii pași sunt importanți: Fiți orientați!” cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Development Training Consulting

logo
Furnizor de formare profesională și personală din Iași, împreună cu care am dezvoltat cursuri în domeniul managementului de proiect și cu care colaborăm în activități de consultanță pentru accesarea de fonduri nerambursabile și scriere de proiecte.

Asociația
“Inima Reginei”

inima reginei
Organizație din Bârlad care dezvoltă proiecte și activități de asistență și integrare a grupurilor defavorizate, în special proiecte educaționale pentru copiii romi. Asociația Inima Reginei sprijină proiectul nostru ”Privește dincolo de aparențe” finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul Fondul ONG pentru România.

Asociația
“Elita Școlii”

elita scolii
Constituită la inițiativa unui grup de liceeni din Bârlad, cu scopul promovării prin exemplu a valorilor educației în rândul grupurilor defavorizate, cu preponderență romi. Asociația Elita Școlii sunt partenerii noștri în cadrul proiectului ”Privește dincolo de aparențe”.

Asociația “Bună ziua, Copii din România”

logo_bz_nl
Este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată la Bârlad în anul 1999 din iniţiativa unui grup de voluntari olandezi care au venit în România cu dorinţa de a ajuta copiii din centrele de plasament şi instituţiile statului responsabile de îngrijirea şi creşterea acestora. Bună ziua, Copii din România este una din organizațiile pe care le-am sprijinit să atragă finanțări pentru proiectele frumoase pe care le fac pentru copii.

Asociația Voice

10048_296134910517756_681588499_n
ONG ieșean care contribuie la crearea şi dezvoltarea de oportunităţi de dezvoltare personală şi profesională a tinerilor din România. Împărtășim aceleași valori și principii cu Asociația Voice și colaborăm în activități de formare profesională, educație non-formală, promovare a voluntariatului.

Direcția Generală de Asistență a Copilului și Protecția Copilului Iași

DASPC
Principalul furnizor de servicii sociale din județul Iași cu care colaborăm și pe care îi consultăm în activități de asistență socială.

Consiliul
Județean Iași

Unknown
Pentru sprijin și asistență tehnică sau de altă natură în activitățile și inițiativele locale care țin de competența CJ Iași.

Primăria Iaşi

Ofera servicii publice în domeniul administratie publice locale..