Laser Light Way Bacau

Atunci când oamenii mari ştiu că, în adâncul lor, sunt tot copii, ies lucruri frumoase

Dana Pricopie este, prin definitie, un om de comunicare. De altfel, in comunicare are cea mai multa experienta profesionala. De aici si pana la a deschide cel mai mare laser tag din Bacau nu a fost decat un pas: aplicarea la o finantare europeana care sa o aduca cat mai aproape de implementarea propriei idei de afaceri.

Loredana ne-a surpins încă de la început cu entuziasmul ei dar şi informaţiile despre Lasertagurile din România pe care ni le-a povestit la prima întâlnire.

Ne-a plăcut că vorbea cu atât de mult entuziasm încât abia am aşteptat să vedem primul LaserTag din Bacău inaugurat. Drumul nu a fost uşor. Pe lângă multele ore dormite pe o canapea în biroul de lângă sala de laser tag, hârtiile şi birocraţia i-au dat bătăi de cap. Dar Dana e puternică şi a reusit sa treaca de hatisului birocratic al finantarilor europene si sa deschida, cu mult curaj, o afacere care presupune, in principal organizarea de petreceri pentru copiii și adolescenti dar și prilej de distracție și joacă pentru adulții care nu au uitat să fie copii: Laser Light Way Bacau (https://www.facebook.com/laserlightwaybacau/).

Dana se pierde printre adolescenti iar daca isi pune costumul de laser tag nu o mai deosebesti intre ei. Pare sa fie la locul potrivit.

Dana nu s-a oprit la clasicele bătălii cu laser între echipe adverse. A dezvoltat și partea de distracție cu ajutorul realităților virtuale și nu numai. Organizeaza cupe de laser tag intre liceele din oras, invita firmele la altfel de team buildinguri si iesiri in echipa si isi doreste sa dezvolte un loc in care adolescentii sa lege mai usor prietenii si sa socializeze si altfel, decat in fata unor ecrane.

Noi ne dorim să auzim multă vreme de ea. Nu rataţi o „luptă” în arena ei de LaserTag