LA O CAFEA

Bine te-am găsit! Eşi gata pentru exerciţiul de astăzi?

Iată care este propunerea noastră: gândeşte-te (din nou, iată; mai rămânem puţin în domeniul carierei) la un profesionist de excepţie în domeniul tău. Domeniul pentru care studiezi, sau în care profesezi – la alegere, în funcţie de care te pasionează mai mult – sau în funcţie de care se aplică în cazul tău. Poţi alege şi domeniul în care ţi-ai dori să profesezi dacă toate condiţiile vieţii tale ar fi ideale.

Poate fi cine vrei tu, cu condiţia să te inspire, să-l (sau să o) priveşti cu admiraţie. Scrie-i numele în partea de sus a foii. Dacă ai cum, poţi căuta şi o poză a persoanei respective pe care să o priveşti în timp ce faci exerciţiul.

Apoi gândeşte-te ce ţi-ai dori să discuţi cu persoana respectivă dacă ai avea la dispoziţie 20 de minute. Dacă aţi sta împreună la aceeaşi masă, cu o cafea sau un ceai în faţă, iar ea (persoana) abia ar aştepta să audă ce te interesează pe tine. Ce ai întreba? Ce ai vrea să afli? Cum crezi că te-ar ajuta o asemenea întâlnire? Ce ai putea să spui sau să faci pentru a te bucura la maxim de ea?

Şi fiindcă ne-am obişnuit să mai strecurăm prin exerciţii câte un mic cadou, e bine să ştii că în cadrul proiectului nostru chiar organizăm astfel de întâlniri, sub diverse forme. Una dintre ele este Biblioteca Vie, care se va întâmpla din nou la finalul lunii care începe astăzi. Te aşteptăm!

Atât pentru azi. Să ai o zi plină de inspiraţie!

P.S. Şi îţi dorim să devii la un moment dat persoana al cărei nume îl vor scrie alţii în susul paginii…