Kids Recovery Kinetic – cabinetul fizioterapeuților răbdători și zâmbitori

Esența fericirii este sănătatea, iar a sănătății este mișcarea.

Citatul lui James Thomson l-a motivat pe Constantin Moșuleț să pună bazele Kids Recovery Kinetic, un cabinet de recuperare medicală accesibil pentru cât mai multe persoane care au nevoie de tratamente de refacere și să contribuie la îmbunătățirea calității vieții prin mișcare.

Militar de profesie, Constantin Moșuleț s-a reorientat profesional după ce a încheiat cariera în armată și a ales recuperarea medicală deoarece mereu a considerat că sănătatea este cel mai de preț lucru pentru fiecare dintre noi, iar datoria noastră este să o protejăm și să o întreținem. Pasiunea lui pentru o viață sănătoasă, din care nu trebuie să lipsească activitatea fizică, dar și cererea tot mai mare pentru servicii de kinetoterapie pe care a observat-o în jurul său l-au încurajat să deschidă un cabinet specializat care să ofere servicii de calitate la prețuri competitive. Iar cu ajutorul finanțării nerambursabile Startup Yourself, pe care a câștigat-o cu un plan de afaceri bine pus la punct, a inaugurat oficial Kids Recovery Kinetic pe 1 august 2019. Încă din prima lună de funcționare, cabinetul a venit în întâmpinarea pacienților cu pachete de servicii la prețuri avantajoase și oferte periodice astfel încât prețurile să nu fie un impediment în alegerea programelor de recuperare Kids Recovery Kinetic.

Kids Recovery Kinetic oferă programe de tratament individualizate în funcție de nevoile de sănătate ale pacienților și pune foarte mare accent pe relația pacient-personal medical, esențială pentru o recuperare rapidă. Echipa de kinetoterapeuți este tânără, dinamică și are foarte multă răbdare, o calitate importantă în recuperarea medicală, în general o terapie de lungă durată, care cere perseverență atât de la pacienți, cât și de la specialiști. Abordarea specialiștilor este una prietenoasă și foarte atentă la starea de bine a celor care le trec pragul, aspecte pe care le consideră la fel de importante în recuperarea medicală ca aparatura și dotările noi din cabinet.

Terapii de recuperare medicală clasice și moderne

În cadrul cabinetului din Iași adulții și copiii pot beneficia de tratamente complete pentru afecțiuni diverse ale aparatului locomotor sau respirator, afecțiuni reumatice, recuperare post traume sau operații, sedentarism, menținerea sau amplificarea tonusului muscular sau pur și simplu pentru redobândirea stării de bună dispoziție și relaxare:

  • kinetoterapie individuală sau de grup
  • gimnastică medicală/terapie prin mișcare
  • terapiii speciale (Schroth, Winback Tecar)
  • masaj terapeutic sau de relaxare
  • fizioterapie (electroterapie, ultrasunete, recuperare neurologică)
  • tratamente estetice (drenaj limfatic, terapii anticelulitice)

Constantin Moșuleț este sursa de energie a cabinetului și a echipei, mereu interesat să se autodepășească și să îi determine și pe colegi și pacienți să devină tot mai buni. Are planuri mari să dezvolte Kids Recovery Kinetic și să-l transforme într-unul dintre cele mai apreciate centre de recuperare medicală din Iași. Vine mereu în sprijinul pacienților și celor care încă nu sunt convinși să aleagă cabinetul lor cu oferte atractive astfel încât durerile să nu aștepte până când cei în nevoie au banii necesari pentru tratament. Grija pentru sănătate este o prioritate de aceea, în contextul pandemic complicat pe care îl trăim, echipa Kids Recovery Kinetic acordă o atenție importantă măsurilor de igienizare și protecție pentru ca pacienții și echipa de kinetoterapeuți să fie în siguranță.

Le puteți urmări activitatea pe pagina de Facebook și îi puteți vizita în Iași pentru consiliere medicală și suport în alegerea tratamentelor potrivite pentru recuperare și refacere.