Kamena Travel – mai mult decât vacanțe

O discuție cu un călător dornic de o vacanță last minute, planificarea unei vacanțe early booking pentru o familie, căutări de noi destinații fascinante, organizarea unui transfer spre aeroport, câteva recomandări pentru seniori. Acestea sunt doar câteva dintre activitățile de care se ocupă zilnic echipa Kamena Travel, o agenție de turism din Piatra Neamț care vrea să ofere celor care iubesc călătoriile mai mult decât pachete predefinite de vacanță.

Cu această dorință și multe alte direcții ingenioase de dezvoltare, Gabriel Apetrei, fondatorul Kamena Travel, a aplicat pentru o finanțare în cadrul proiectului Startup Yourself și a câștigat 33.000 de euro ca să deschidă agenția de turism. Ideea era mai veche și avea la bază experiența ca Ghid de Turism a lui Gabriel, afilierea la Federația Națională a Ghizilor de Turism din România și studiile în domeniul turismului, dar mai ales pasiunea pentru călătorii și bucuria de a le arăta și altora frumusețile lumii. Și nu oricum, ci în cele mai bune condiții astfel încât vacanțele să fie cu adevărat reușite. Pentru că, deși nevoia românilor de a călători și de a descoperi locuri noi a explodat în ultimii ani, majoritatea nu au parte de concedii și călătorii frumoase, în mare parte din cauza faptului că vacanțele nu sunt adaptate nevoilor lor.

La Kamena Travel, în schimb, nu găsești pachete de vacanță gata construite dintre care să alegi și care poate nu sunt potrivite pentru tine – echipa îți oferă diverse opțiuni personalizate de concediu, în funcție de dorințele și solicitările tale, de la oferte early booking sau last minute, la pachete pentru familii sau grupuri mari:

  • pachete turistice în regim all incluse sau în destinații exotice
  • tabere școlare și turism destinat copiilor
  • croaziere maritime pe orice mare sau ocean din lume
  • sejururi la schi în sezonul de iarnă
  • turism balnear în stațiuni consacrate din țară sau străinătate
  • evenimente și competiții sportive

Fiecare ofertă turistică pe care ți-o propune Kamena Travel este rezultatul unei munci susținute de documentare și verificare a calității serviciilor de care te vei bucura în vacanță, de organizare a tuturor chestiunilor administrative cu care nu va trebui tu să-ți bați capul (cumpărarea biletelor de avion, transferurile de la aeroport, asigurarea unui ghid local, național sau specializat), de intermediere și comunicare cu unitățile de cazare.

Chiar dacă acum fiecare turist a devenit propriul lui agent de turism și îți poți organiza singur o călătorie în țară sau străinătate, nu poți concura cu o agenție de turism specializată în ceea ce privește ofertele. Echipa unei agenții de turism se documentează în fiecare zi despre noi destinații și obiective turistice, negociază prețuri competitive la bilete de avion, se consultă cu agențiile partenere de la destinație pentru informații de la fața locului pe care nu le poți afla singur, din fața laptopului. În plus, economisești timp, nervi și faci ceea ce e cel mai important într-o vacanță: te odihnești, te relaxezi, vizitezi, profiți de tot ce are de oferit locul de vis în care ai ajuns. Recenziile de pe pagina de Facebook Kamena Travel sunt dovada faptului că agenția oferă servicii exact așa cum promite în motto.

Pachete turistice speciale pentru copii

Pe lângă ofertele turistice clasice, așa cum trebuie pentru nemțenii tot mai doritori de călătorii, Kamena Travel mai oferă servicii pe care majoritatea agențiilor le neglijează și prin care se diferențează de competitori: circuite locale în județul Neamț prin care promovează zona cu mare potențial turistic și turismul școlar. Dezvoltarea ofertelor de tabere și excursii școlare îl interesează în mod deosebit deoarece a observat că lipsesc din portofoliile agențiilor concurente sau nu sunt originale.

În calitate de Ghid de Turism care a colaborat cu mai multe școli din Piatra Neamț, Gabriel a văzut dorința tot mai mare a copiilor și adolescenților a descoperi locuri noi, de a socializa cu alți colegi decât cei din clasa lor, de a dobândi noi aptitudini cum ar fi orientarea în natură sau escalada, iar observațiile l-au ajutat să pună la punct pachete turistice special gândite pentru cei mici. Ideile de vacanță pentru copii pe care le propune Kamena includ ateliere interactive atractive, vizite la fabrici de jucării sau de dulciuri, plantări de copaci, meșteșuguri sau tabere tematice (de robotică, orientare sau schi). Taberele, excursiile mai lungi sau de o zi pentru copii au loc doar cu personal acreditat și bine pregătit astfel încât de beneficiile organizării acestora prin Kamena Travel se bucură și profesorii cu părinții, care sunt de obicei nevoiți să se ocupe de organizare, cu eforturi destul de mari. În plus, multe dintre destinațiile pentru taberele copiilor sunt din împrejurimile Neamțului pentru ca cei mici să descopere istoria și tradițiile locurilor natale, pe care vrea să le promoveze și în rândul turiștilor din alte județe ale țării sau celor străini. Zone unice precum Cheile Bicazului, Lacul Roșu sau Lacul Cuejdel, Sinagoga de lemn din Piatra Neamț sau Muzeul Cucuteni trebuiea neapărat vizitate de toată lumea, măcar o dată.

Deschide-ți orizonturile cu Kamena Travel!

www.kamena-travel.ro
office@kamena-travel.ro | rezervari@kamena-travel.ro | gabi.apetrei@kamena-travel.ro
Telefon – 0333 404 090 | WhastApp – 0728 900 889