Întâlnire de informare în Botoşani Start Up Yourself

A venit timpul viitorilor antreprenori din judeţului Botoşani să vina la intalnirea de informare despre proiectului Start Up Yourself!

Astfel viiitori antreprenori din Botoșani și împrejurimi, săptămâna viitoare venim în orașul vostru să vă povestim despre Startup Yourself și cum vă puteți înscrie în proiect ca să beneficiați de finanțare nerambursabilă și tot sprijinul nostru ca să vă puteți lansa cu succes în lumea afacerilor.

Toate detaliile despre eveniment, aici: 🔽
https://www.facebook.com/events/457496328014662/

 

De ce e important sa vii la intalnirea de informare în Botoşani?

Proiectul Start Up Yourself reprezintă unul dintre acele proiecte care pot să te ajute să faci ca o simplă idee de afacere să fie o realitate.

Proiectul Startup Yourself este finanțat prin intermediul programului operațional capital uman (POCU) 2014-2020 și își propune să formeze 400 de noi antreprenori. Dintre aceștia, 48 vor primi și o finanțare nerambursabilă în valoare de 33.000 de euro.

Ce trebuie să faci pentru a obţine ajutorul de 33000 Euro?

Este simplu. Urmează paşii următori

Acesta este cel mai uşor pas. Înscrierile în cadrul programului sunt deschise acum și pot fi făcute accesând acest link. După ce te vei înscrie urmează să fii contactat de consilierii din echipă şi să fii invitat la o întâlnire unde vei afla mai multe despre proiect, unde poţi pune toate întrebările la care ai nevoie de răspunsuri şi unde v-a trebui să completezi documentele de înscriere.

  • 2. Participă la cursul de antreprenoriat

Cursul de antreprenoriat va avea 80 de ore de teorie şi practică. În cadrul acestui curs vei învăţa să faci un plan de afaceri. Cursul se va finaliza cu un examen şi vei obţine o diplomă acreditată ANC. Participarea la cursuri impreuna te va imbogati nu doar cu expertiza formatorilor ci si cu experientele diverse ale colegilor care se avanta odata cu tine in mediul de afaceri local.

  • 3. Dezvoltă planul de afaceri

Gândeşte-te la toate aspectele care te vor ajuta ca planul tău de afacere să fie unul realist şi rentabil. Doar aşa îţi vei da seama că afacerea ta va fi una de succes. Formatorii şi echipa proiectului îşi vor sta la dispoziţie pentru a te ajuta în a transforma idei în afacere care să prospere, să creeze locuri de muncă şi să genereze venituri.

  • 4. Participă la concursul de planuri de afaceri.

NU UITA! Trebuie să îndeplineşti două condiţii:

– Planul de afaceri să dovedească crearea şi menţinerea a 2 noi locuri de muncă.

– Sustenabilitatea afacerii să fie asumată pentru cel puţin 18 luni.

Dacă te-am convins atunci:

  • înscrie-te aici
  • dacă ai întrebări e posibil să găseşti mai multe răspunsuri aici şi aici.