Iluzoria şi bijuteriile Irinei

Pasiuni de bijutier

Irina Secrieriu şi-a descoperit pasiunea de a face bijuterii începând de la un ceas oferit de bunicul său. Cu toate că multă vreme s-a gândit să îl desfacă pentru a îi vedea mecanismele minuscule din interior, Irina a ales totuşi să meargă prin târgurile de vechituri în cautarea de ceasuri vechi pe care le-a desfăcut şi le-a transformat în superbe bijuterii steampunk. De atunci bijuteriile create de ea au căpătat diverse forme, din ce în ce mai rafinate.

Irina şi-a dat seama devreme că are înclinații artistice şi a ales să le dezvolte atât la liceu și, mai târziu, în cadrul facultății de arte plastice, unde a studiat arta murală. După finalizarea studiilor, au apărut şi primele bijuterii ale Irinei şi, în cele din urmă, Irina şi-a văzut visul îndeplinit: acela de a avea propriul atelier.

Irina şi-a dat seama că ceea ce a acumulat de-a lungul studiilor nu este suficient şi astfel a parcurs un curs de inițiere în tehnicile bijuteriei din metal. 

Bijuteriile pe care Irina le crează sunt fie unicate fie realizate în serii mici. Ea consideră că lucrurile handmade fac ca lumea să fie plină de unicitate, de sensibilitate iar consumatorii de handmade/design sunt oameni cu un zâmbet mereu pe buze, educați, cu o sensibilitate aparte și o apreciere considerabilă pentru ceea ce este frumos şi fac parte din comunitatea celor ce susțin mediul creativ și care alimentează cu energie  în mod pozitiv și constant creatorii.

Irina crează continuu noi şi noi colecţii inspirate fie din natură, fie din geometrie sau chiar din spaţiul cosmic. Creaţiile sale pot fi cumpărate de pe https://irinasecrieriu.dichisar.ro/products sau https://www.breslo.ro/Irina.Secrieriu.