Evenimente networking iunie 2019

Studiile spun că mai mult de 27% din job-uri sunt oferite prin networking și peste 65% din contractele de business sunt încheiate în urma relaționării de business.

Networking-ul este un proces şi un instrument de marketing cu efect puternic, care iniţiază şi susţine succesul pentru orice persoană sau organizaţie. Reţeaua ta de contacte se poate activa în două direcţii atunci când mergi la evenimente, spre exemplu: social (social networking) sau de afaceri (profesional / business networking).

Evenimentele de networking tradiţional, cum ar fi conferinţele, asociaţiile profesionale, întâlnirile cu scop profesional aduc împreună persoane cu scopuri şi interese comune. Există o mare diferenţă între un eveniment de afaceri, unde participanţii sunt spectatori şi o întâlnire de networking, unde toţi participanţii sunt personaje principale. Networking-ul trebuie perceput, aşadar, ca un instrument de business, nu ca pe o pauză de cafea.

În astfel de reuniuni poţi afla care sunt noile tendinţe în industria în care activezi, te poți familiariza cu tehnologii noi, poţi afla despre cursuri interesante, îți poți face relații care să te ajute pe viitor în carieră dar și în dezvoltarea personală. Este important și schimbul de cărți de vizită, dar nu trebuie să te rezumi numai la atât. Dacă participi la astfel de evenimente este bine să fii proactiv, ideal este să creezi relații, nu baze de date. Să fii vizibil și observat este un alt beneficiu de networking. Participând în mod constant la întâlnirile și evenimentele comunității, oamenii vor începe să te cunoască și recunoască. Acest lucru aduce reputatie și branding personal.

Dacă esti interesat de evenimentele de networking din luna iunie 2019 îţi lăsăm aici câteva dintre acestea:

  • Creativ înainte de cafea | 9 iunie 2019

Acest eveniment este unul absolut încântător din prisma faptului că vei întâlni oameni dintr-o multitudine de domenii: de la fotografi, blogg-eri până la oameni din industria de IT. Evenimentul este facilitat de Oana Filip, creativ care lucrează la Pixelgrade.

Dacă doreşti să te înscrii fă-o pe https://www.eventbrite.com/e/creativ-inainte-de-cafea-3-cu-andreea-giuclea-tickets-61285979013?fbclid=IwAR2Qn6wnXLbXJvIDTd0GEwSeWOJeJetPyhV2QUpeASWLBSpuJV0Y8ET1bPI.

  • Digitalizarea afacerii – costuri și beneficii, | 6 iunie 2019

Această temă este abordată la întâlnirea săptămânală găzduită la hotel Unirea de către Bizz Club Iaşi. Tema care va fi tratată este: Digitalizarea afacerii – costuri și beneficii, va fi o povestire despre implementarea soluțiilor tehnologice care să ne ajute în creșterea business-urilor noastre.

Înscrieri pe: https://goo.gl/forms/C3pSj0wmVdXZbHp73

  • Strategii de preț pentru poziționarea pe piața luxury| 13 IUNIE 2019

Şi acest eveniment este găzduită de către Bizz Club Iaşi. Vă încurajăm să participaţi întrucât oamenii de afaceri care sunt prezenţi la aceste întâlniri oferă tot suportul, sprijnul şi experienţa mai ales start-up-urilor. Speaker-ul principal va fi Daniel Amarandei – CEO-ul Platinum Optic.

Daniel te invită joi pe 13.06, dis de dimineață, pentru a povesti despre eficiența și dulceața vânzării valoroase, despre construcția echipei și proceselor care facilitează asta, despre cât de autentică este, de fapt, lumea luxury. Înscrierile se fac pe  https://goo.gl/forms/C3pSj0wmVdXZbHp73.

 

Lăsăm aici o listă completă a evenimentelor de networking din luna Iunie 2019.