Evenimente de networking Mai 2019

DE CE SĂ FACEM NETWORKING?

Pentru că trăim într-o lume în care fără conexiuni este foarte greu să ținem pasul cu schimbările din jur și pentru că nu ne place când ne simțim singuri.

Networking-ul este un proces şi un instrument de marketing cu efect puternic, care iniţiază şi susţine succesul pentru orice persoană sau organizaţie. Reţeaua ta de contacte se poate activa în două direcţii atunci când mergi la evenimente, spre exemplu: social (social networking) sau de afaceri (profesional / business networking).

Obiectivul principal al networking-ului social este de a forma şi susţine relaţii cu alte persoane.

Business networking înseamna business prin recomandare. Networking-ul este o modalitate foarte bună de a-ți găsi noi potentiali clienți, de a pune bazele unor noi parteneriate si de a avea acces la informație nouă. Altfel spus, poți să pui umărul la dezvoltarea business-ului pe care îl reprezinți și poți apela la cunoştinţele care fac parte din reţeaua ta pentru a genera noi oportunităţi de afaceri. În primul rând trebuie să îți definești obiectivele și apoi să îți creezi o strategie prin care să le atingi.

UNDE PUTEM FACE NETWORKING ÎN LUNA MAI?

 

Unul din cele mai rapide beneficii ale networking-ului de care te poți bucura este că vei avea acces direct la furnizori, posibili parteneri de afaceri sau chiar clienţi în care poți avea încredere, pentru că vin cu recomandari și fac parte dintr-o rețea activă de oameni de afaceri. Mai mult, dacă ești în căutarea unor posibili parteneri, aici vei putea afla păreri live de la cei prezenți și vei putea afla concret cu ce te pot ajuta. Relaţiile sunt un catalizator pentru succes, oamenii fac afaceri cu oamenii pe care îi cunosc, îi plac și în care au încredere.

În luna Mai 2019 ai mai multe oportunităţi de care te invităm să profiţi din plin.

 

  • Despre convingerile limitative care ne controlează viaţa | 16 MAI 2019

Înscrierea se face accesând acest link: https://goo.gl/forms/C3pSj0wmVdXZbHp73
Iată 3 argumente care să te determine să participi:
1. Vei face cunoștință cu oameni de #business din domenii de activitate variate;
2. Vei face #networking eficient și vei primi referințe calde;
3. Vei învăța lucruri noi, necesare fiecărui antreprenor, prin intermediul momentului de #educație și vei asista la prezentarea unei #firme, membră bizz.club.

  • Inovarea şi rezolvarea problemelor în afaceri | 23 MAI 2019

Cu ajutorul unor metodologii inovative, aplicate international si aduse pt prima data in Iasi, la Atelierul de Idei, Cristina va facilita sa intelegem puterea gandirii creative in inovarea proceselor de business si rezolvarea de probleme strategice.

Înscrie-te pe https://goo.gl/forms/C3pSj0wmVdXZbHp73 .

  • Customer Journey – Cum să vinzi eficient | 30 MAI 2019

Este un adevăr ce nu mai trebuie demonstrat: mai mulți clienți mulțumiți înseamnă vânzări în creștere. La această întâlnire se va vorbi preponderent despre aducerea în fluxul nostru de vânzare a clienților noi. Ce se poate face pentru cei care sunt deja în portofoliul? În cadrul prezentării se va lucra împreună la conceperea unui plan de acțiune care să ne ajute să facem din fiecare vânzare o experiență unică pentru fiecare client.

Înscrierea se face pe https://goo.gl/forms/C3pSj0wmVdXZbHp73

 

Daca ai devenit curios ce alte evenimente se vor organiza în luna Mai 2019 accesează următorul material.