Cum am început?

Cum am început?

În 2008, după mai mulți ani de lucru în și cu diverse organizații și fundații, ne-am alăturat mediului ONG cu propriul nostru proiect care să își croiască rolul în comunitate – Asociația pentru Dezvoltare Continuă AD Plus Iași.

În cei 7 ani de la înființare am conceput proiecte care să schimbe și să îmbunătățească viețile oamenilor, am mobilizat resurse și oameni din comunitate către nevoile pe care le-am identificat la nivelul Regiunii Nord-Est a țării și am construit parteneriate cu instituții și organizații care ne împărtășesc valorile și principiile, am oferit servicii de consultanță care i-au ajutat pe clienți și parteneri să economisească timp și resurse.

Primul an complet de activitate a fost pentru noi 2014, când am trecut de la idei, la primele proiecte finanțate și implementate, cu impact real în comunitate. Avem convingerea că vom reuși să continuăm și să multiplicăm aceste rezultate mulți ani de-acum încolo.

 

În martie 2017, ghidate de viziunea dar şi de experienţa noastră, am hotărât să ne schimbăm numele. Ne-am dat seama că o simplă denumire poate transmite tuturor scopul spre care noi tindem.

Astfel încât acum ne numim Asociaţia Orientat.