Continuăm, continuăm … continuă şi tu!

… continuăm poveştile de miercuri seara, continuăm activităţile care îi ajută pe copii să îşi cunoască emoţiile. Continuă şi tu să direcţionezi 2% din impozitul pe venit

La Centrul pentru copii Galata continuă şi legarea de noi prietenii, joaca cu noii prieteni dar continuă să învăţăm şi cum să fim mai buni unii cu alţi.

Cu ajutorul banilor obținuți din direcționarea a 2% din impozitul pe venit aferent anului 2016 s-au cumpărat mai multe cărţi pentru Seara de poveşti. S-au cărţi frumos colorate şi care spun poveşti minunate, cărţi cu rime (pentru că rimele le plac atât de mult copiilor de toate vârstele) dar şi cărţi cu aventuri în biblioteci şi în păduri. Dar cel mai important lucru pe care am reuşit să îl facem a fost acela de a aduce dragostea şi bucuria pentru citit în sufletele şi inimile copiilor.

Am reuşit să asigurăm strictul necesar atelierului “Emoţiile mele” unde prietena noastră dragă, Cecilia Harip (Psiholog clinician, Psihoterapeut în Terapia Centrată Pe Emoții EFT ( în formare) Educator Parental Circle of Security, mamă a doi baieți năzdrăvani) a reuşit, prin mult joc şi voie bună, să îi facă pe copii să se cunoască mai bine, să îşi cunoască emoţiile şi să le gestioneze. Dar  cel mai important lucru este a reuşit să îi facă pe copii să fie mai deschişi în a îşi exprima emoţiile, mai buni cu ceilalţi şi mai empatici.

Am reuşit şi în acest an să organizăm cu ajutorul şi sprijinul prietenilor noştri de la Slow Food Iasi si GustArici să organizăm un nou atelier de gătit “Pancakes”. Şi acest atelier a picat tare bine, chiar înainte de începerea noului an şcolar şi copii au învăţat să faca Pancakes care poate fi un mic dejun sănătos şi gustos dar şi un pachetel numai bun de pus pentru şcoală.

Vom continua şi anul următor. Fii şi tu alături de noi şi direcţionează 2% pentru Asociația Orientat.

Alege să redirecționezi 2% către asociația noastră, iar noi îți promitem că vom investi timpul și energia noastră să valorificăm cât mai bine donația ta.

Poți descărca de mai jos formularul care ți se potriveșe. Completează Formularul 230 (dacă în 2016 ai avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (dacă în 2016 ai realizat şi alte venituri – din salarii sau activităţi independente sau numai din activităţi independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc.).

  • Vino cu formularul completat sau completează-l chiar la sediul asociației noastre (Str. Nicolina nr. 64, Et2, Cam.21) – ne-ar face plăcere să te cunoaștem și să îți povestim față în față mai multe despre activitățile noastre
  • Scanează formularul completat și trimite-l pe adresa noastră de email – adplus.iasi@gmail.com, de restul ne ocupăm noi
  • Contactează-ne pe email (adplus.iasi@gmail.com) / la telefon (0740662320) și spune-ne de unde putem colecta declarația ta și o vom depune noi la Administrația Financiară de care aparții
  • Sau online, prin serviciul Spațiul privat virtual pe pfinternet.anaf.ro.

Este esenţial ca Formularul 230 sau formularul 200 sa fie depuse la Administraţia Financiara fie direct de Dvs. sau de noi până pe 25 Mai 2018.

Dacă dorești sa faci o donație în sprijinul Asociației noastre, datele noastre sunt:

Asociația ORIENTAT,  Judecătoria Iași 128/A/2.09.2008

Str. Nicolina nr. 64, Et. 2, Cam. 21

CIF: 24433338

Cont Bancar: RO38RNCB0175105307420001, BCR Iași