CÂMPUL EDUCAȚIE ȘI FORMARE

Pasiunea pentru învățare este cea care ne “împinge” să… învățăm; uneori o parte dintre subiectele cu care facem cunoștință la școală, alteori mult după ce școala “formală” s-a terminat.

Exercițiul de astăzi te invită să treci în revistă experiențele de învățare pe care le-ai avut până în prezent și să faci asta într-o manieră organizată, respectiv prin intermediul câmpului “Educație și formare” – din CV-ul în format Europass.

Mai precis, dacă CV-ul tău este actualizat, ceea ce ai de făcut este să examinezi fiecare experiență de învățare (curs / training / workshop, etc.), întrebându-te: în ce măsură mi-a fost utilă? În ce măsură și-a atins obiectivele propuse și promise? Ce anume mi-a plăcut? Ce metode de învățare s-au folosit și ce mi-a plăcut la ele? Cum a fost formatorul și ce mi-a plăcut la el?  Am avut vreo experiență de învățare în ultimele 3 luni? (dacă nu, este timpul să te gândești la una, oricât de mică).

Dacă CV-ul tău nu are acest câmp actualizat, începe de aici, apoi continuă cu pașii de mai sus.

Dacă ai nevoie de ajutor în realizarea CV-uluiprogramează-te la o ședință de consiliere în carieră, folosind oricare dintre datele noastre de contact de pe site.

Atât pentru azi. Analizând experiențele de învățare avute până acum, ne asigurăm de unele mai utile, mai interesante și mai potrivite în viitor. Îți dorim o zi minunată!