Donează 3,5% pentru Asociația Orientat

Donează 3,5% pentru Asociația Orientat

Știai că în fiecare an poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior către orice ONG vrei tu? Alegînd să direcţionezi 3,5% din impozitul pe venitcătre Asociația Orientat, vei contribui la:

  • susținerea proiectelor noastre dedicate copiilor și tinerilor care se confruntă cu probleme precum educaţia precară, lipsuri materiale, riscul de abandon școlar sau pur şi simplu lipsa unor activităţi care să le aducă fericire, activităţi care să le arate că şi lor li se pot întâmpla lucruri bune şi frumoase, că şi ei pot visa
  • dezvoltarea serviciilor sociale și educative pe care le oferim
  • extinderea ariei de desfășurare a proiectelor și activităților noastre

Alaturaţi-vă campaniei noastre!

Am fi onorati să deveniţi ambasadorii noştri în această campanie. Orice redirectionare de 3,5% din impozitul pe venit reprezintă o contribuţie esenţială pentru a putea oferi servicii de calitate. Informaţi-vă prietenii, familia, angajaţii cu privire la această oportunitate de a decide ce fac cu banii lor!


Cum redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit?

Pasul 1. Completează Formularul 230 (dacă în 2020 ai avut venituri din salarii sau pensii) sau Declaraţia unică (dacă în 2020 ai realizat şi alte venituri – din salarii sau activităţi independente sau numai din activităţi independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc.). Puteti descărca formularul 230 aici:

doneaza 230

Pasul 2. Vino cu formularul completat sau completează-l chiar la sediul asociației noastre ori contactează-ne pe email / la telefon  și spune-ne de unde putem colecta declarația ta pentru a o depune la Administrația Financiară. Formularul se poate depune online in Spatiul Privat Virtual de pe site-ul www.anaf.ro, personal la Administrația Financiară de care aparții sau trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).

Pasul 3. Convinge cât mai mulți prieteni, membri ai familiei și colegi de serviciu să redirecționeze 3,5% din impozitul pe profit către Asociația Orientat și să sprijine activitățile noastre.

Bine de știut!

  1. Data limită până la care poți direcționa 3,5% din impozitul pe profit – 25 mai 2021.
  2. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi 3.5% din impozitul pe venit, acești bani rămân statului, iar statul nu va justifica vreodată ce face cu fiecare ban în parte.
  3. Poți identifica adresele Administraţiilor Financiare din fiecare județ în această listă.

Îți mulțumim în numele celor care vor beneficia de sprijinul tău!

Dacă doreşti să faci o donaţie sau o sponsorizare, contactează-ne aici.