Bulb&Brut

Andrei Ignia

Andrei Ignia este unul dintre antreprenorii care au primit finanţare în cadrul proiectul Startup Yourself.

Andrei activează în sfera industriilor creative şi, pe lângă serviciile de design specializat şi fotografie, el reuşeşte să readucă la viaţă obiecte vechi precum stative militare, proiectoare de teatru, lămpi industriale, litere vechi din metal, lemn masiv recuperate, etc.  şi să le transforme în minunate corpuri de iluminat unicate.

Povestea Bulb&Brut a apărut ca urmare a pasiunii lui Andrei de a recondiţiona lucruri vechi, găsite prin bazare sau magazine de vechituri. Totuşi Andrei susţine că toate aceste piese au povești aparte, de cele mai multe ori provenite din diferite țări iar în spatele fiecărei lămi stau foarte multe ore de căutare şi multe ore de muncă.

Povestea Bulb&Brut început cu Bulb277 încă din anul 2013 și a fost, la început, ca activitate mai mult experimentală ce se îndrepta ușor spre pasiune. Totul începe de fapt cu un an înainte când din nevoia de a ilumina camera în care locuia, Andrei a încropit tot felul de obiecte de iluminat.

În momentul în care a văzut prima lampă industrială, lampa tip Kozo, Andrei şi-a dat seama de direcția pe care dorea să o urmeze pentru celelalte obiecte. Astfel în anul 2013 Andrei a dorit să facă o colecție cu lămpi pe care să o expună.

Pana in acest moment Andrei a realizat 4 colectii de lampi cu design unicat. Pe unele le-a vândut iar pe altele le-a prezentat in cadrul mai multor targuri si festivaluri de design din tara (Romanian Design Week) si din afara (Clerkenwell Design Week – Londra, Milano – targ de design).

Lămpile bulb27 le puteți găsi în magazinul Dizainăr din București sau pe site-urile www.dizainar.ro și www.bulb27.ro.

Ca plan de dezvoltare Andrei doreşte să găzduiască in cadrul showroom-ului o serie de ateliere creative (do it yourself) dedicate comunitatii iesene. Chiar la începutul anului au avut loc ateliere de chimie si îşi doreşte să continue cu ateliere de caligrafie, fotografie si design.

Despre povestea Bulb27 și produsele lor minunate puteți afla aici:
www.bulb27.ro
https://www.facebook.com/bulb27
contact@bulb27.ro
0751.012.692 – Andrei Ignia

#sustinem antreprenoriatul local