art Stories – design & print

Roxana Armanu

Acum aproximativ un an, Roxana şi-a dat seama că doreşte să aibă propria ei afacere deși cei dragi ai ei au încurajat-o mereu. Şi-a început visul prin a aplica la o finanţare pe care a şi obţinut-o prin intermediul proiectului Startup Yourself.

Chiar dacă lumea finanţărilor nu este tot timpul uşoară, Roxana a reuşit să înainteze rapid şi, în doar câteva luni, a realizat primele produse.

La Art Stories – design&print, Roxana realizează atât design grafic și print de cărți de vizita, etichete, carduri de mulțumire, papetărie pentru evenimente, agende şi multe alte minunăţii. Punctul ei forte sunt invitaţiile de nuntă despre care chiar ea spune ” Linii și texte simple, culori calde, textui fine, elemente de design inspirate din frumusețea și simplitatea naturii – sunt elementele care stau la baza colecției noastre de invitații de nuntă. Cu un design unic, de cele mai multe ori minimalist, colecția cuprinde peste 30 de modele, prin care am încercat să readucem în prim plan esența unei invitații de nuntă: să curpindă toată dragostea și emția viitorilor miri în timp ce oferă mici indicii prin care invitații își pot face o idee despre tematica și standardele evenimentului. “

Roxana doreşte, prin ceea ce creează, să ofere clienţilor săi ceva aparte, ceva personalizabil și premium. Se simte fericită când vede că ceea ce a creat a adus o valoare în plus în viata clienţilor prin folosirea produsele sau serviciile oferite de art Stories.

Doreşte pe viitor să colaboreze şi cu alţi artişti, inclusiv pictori, pentru a putea oferi cât mai multă bucurie clienţilor ei prin personalizarea a cât mai multor produse.

Pe Roxana o găsiţi pe Facebook dar şi pe https://www.art-stories.ro/.

Cu siguranţă vă veţi îndragosti de ceea ce face şi sigur veţi pleca cu măcar o agendă de la ea.