Antreprenori StartUp

Andrei IGNIA

Specialist al corpurilor de iluminat, un profesionist Foto-Video, membru fondator Hubrica Iași, Andrei Ignia este un mare fan al lemnului și al obiectelor vechi și un artist în adevăratul sens al cuvântului. Bulb & Bulk este start-up pe care doreşte să îl dezvolte iar principala activitate este crearea de corpuri de iluminat prin activităţi de recuperare, restaurare şi reinterpretare a obiectelor vechi
Află mai multe despre Andrei şi lămpile lui minunate intră pe bulb27.

 

 

Andrei TACU

Traduceri BlitzZ Iasi – interpretariat & traducere… este businessul pe care Andrei Tacu îl va dezvolta în cadrul Startup Yourself și la care vă recomandăm să apelați cu încredere dacă aveți nevoie de traduceri autorizate, legalizate sau alte servicii în domeniu.
Poţi afla mai multe despre serviciile pe care Andrei le dezvoltă în cadrul Traduceri Blitzz pe site-ul http://www.traduceriblitzz.ro/

Irina SECRIERIU

Irina are o mare pasiune pentru ceasuri mai exact are o fascinație a ei față de mecanismele ceasurilor. După ce le-a vânat pe la târgurile de vechituri, le-a desfăcut și le-a analizat pe toate părțile, a știut că au nevoie de o altă haină: așa că le-a transformat în bijuterii steampunk. De atunci bijuteriile create de ea au căpătat forme din ce în ce mai rafinate, pe măsură ce dorința Irinei de a țese povești noi cu materiale ready-made a crescut. Azi are propriul ei atelier. Dacă vrei să vezi ce crează ea urmăreşte-o pe Irina.Secrieriu.

 

Roxana ARMANU
Roxana este pasionată de tot ceea ce înseamnă design graphic şi tocmi de aceea crede cu tărie că la atelierul art Stories orice povestea ta poate prinde contur grafic sub formă de agende, plannere, logo-uri sau chiar invitaţii pentru evenimentele tale speciale. Roxana îi primeşte cu braţele deschise pe cei care îi trec pragul atelierului şi îi ajută cu mare drag să dea o formă grafică visurilor lor. Dacă aveți nevoie de papetărie personalizată, un logo sau alte servicii tipografice, aveți la cine apela. Despre ea şi lucrările ei minunate le poţi vedea aici.