Antreprenori StartUp Yourself

Andrei IGNIA

Specialist în design de obiect și crearea de corpuri de iluminat cu design industrial, Andrei Ignia este un mare fan al lemnului și al obiectelor decorative vechi, un profesionist foto-video și un artist în adevăratul sens al cuvântului. Bulb & Brut, afacerea pe care o va dezvolta cu finanțarea Startup Yourself, va produce corpuri de iluminat unicat din obiecte vechi recuperate, restaurate și reinterpretate, în colecții tematice și serii limitate. Află mai multe despre Andrei şi lămpile lui minunate de pe bulb27 sau pagina de Facebook.

Andrei TACU
Cu ajutorul finanțării Startup Yourself, Traduceri Blitzz s-a lansat pe o piață în continuă dezvoltare, cu servicii diverse de traduceri și interpretariat în peste 20 de limbi. Biroul de traduceri coordonat în Iași și Vaslui de Andrei Tacu reunește o echipă de 20 de traducători colaboratori, autorizați de Ministerul Justiției, cu peste 15 ani de experiență în traduceri, legalizări de documente și servicii de tehnoredactare, apostilări, mai multe tipuri de interpretariat, dar și cursuri de limbi străine, individuale sau corporate.
Irina SECRIERIU

Fascinația Irinei pentru mecanismele ceasurilor, vânate la târgurile de vechituri, s-a concretizat la un moment dat într-o colecție de bijuterii steampunk, care a încurajat-o să se aventureze și mai mult în lumea bijuteriilor lucrate integral manual. De atunci bijuteriile create de ea au căpătat forme din ce în ce mai rafinate, pe măsură ce dorința de a țese povești noi cu materiale ready-made a crescut. Irina vrea ca atelierul ei să devină un brand cunoscut și apreciat în lumea designului de bijuterie, în țară și în Europa.

Roxana ARMANU

Roxana este entuziasmată de tot ceea ce înseamnă design grafic și papetărie personalizată, iar în timp a transformat această pasiune în Atelierul Art Stories, locul unde orice poveste poate prinde contur grafic sub forma unor logo-uri, cărți de vizită, agende și plannere creative sau invitaţii pentru evenimente speciale. La Art Stories, Roxana își dorește să ofere celor care îi trec pragul produse premium, atât în ceea ce privește designul, cât și materialele deosebite, de cea mai bună calitate, produse cu grijă și atenție față de nevoile și preferințele clienților.
Lucian TRĂSNEA
Lucian își dorește ca TNT Web Project să devină cel mai bun furnizor de soluții de creație, grafică, web design și producție publicitară din județul Neamț, care să ofere toate serviciile creative de care are nevoie un business. Esența business-ului pe care Lucian îl va dezvolta cu ajutorul finanțării Startup Yourself constă în atenția acordată nevoilor și cerințelor clienților și comunicarea deschisă cu aceștia, soft skills dobândite în experiența îndelungată ca designer în domeniul IT, cu clienți din domenii diverse de activitate.
Cristina BAGHIU
Atelierul de Idei este un business născut din pasiunea pentru educație alternativă și gândire creativă care aduce în prim-plan abordarea inovativă a educației, învățarea prin joc, dar și susținerea comunității locale. Cristina își dorește să se implice în dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din regiune și să lucreze cu cât mai multe companii și organizații interesate de metode de formare internaționale, validate științific, care facilitează inovarea și rezolvarea de probleme. Urmăriți Atelierul de Idei și pe Facebook.
Vlad AIVANOAEI
Vogue Voyage este proiectul îndrăzneț al lui Vlad Tudor Aivanoaei, un pasionat de călătorii care și-a dorit mai mult decât un simplu site de turism și care crede că rezervarea unei vacanțe ar trebui să fie o experiență lipsită de stres. Sigura agenție de turism din România care oferă vacanțe de excepție atent selectate, pachete turistice de lux cu discount-uri de până la 60% și oferte avantajoase periodic este disponibilă online non-stop, iar înregistrarea este gratuită.

Loredana PRICOPIE

Laser Light Way Bacău este singurul laser tag din oraș și cea mai mare arenă de acest tip din Regiunea Nord-Est. Locul de joacă dezvoltat de Loredana Pricopie oferă copiilor și adulților un spațiu generos, deschis în fiecare zi, de la 10:00 la 22:00, în centrul Bacăului. La Laser Light Way găsești o arenă laser tag modernă, stații de realitate virtuală de ultimă generație, jocuri video și de sală, un spațiu de socializare pentru părinți, dar și o zonă pentru petreceri de zile de naștere sau evenimente corporate.

Corina ISARI

La Joc și Joacă găsești cele mai noi și populare jocuri clasice și de strategie,  tot ce ai nevoie pentru cea mai tare petrecere de ziua de naștere, dar și un spațiu potrivit în care copiii pot să-și facă temele sau să lucreze la proiecte cu colegii. Proiectul colorat și vesel al Corinei Isari a fost special gândit pentru copiii cu vârste între 6-16 ani, cărora le oferă posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile prin joc și experiențe noi. Urmărește-i și pe Facebook ca să fiți la curent cu ofertele speciale și atelierele de creație pe care le organizează.

Ștefana ASĂVOAIE

Clinica de medicină dentară Emerald Dent din Iași oferă soluții eficiente pentru orice problemă dentară și abordare personalizată pentru fiecare pacient, într-un spațiu prietenos, cu dotări și materiale de ultimă generație, unde vei uita de frica de dentist. Echipa de medici tineri, dedicați și bine pregătiți, condusă de Ștefana Asăvoaie, acoperă toată sfera de tratamente stomatologice și îți va reda zâmbetul pe buze, cu încredere și fără stres. Urmărește Emerald Dent și pe Facebook și keep smiling.

Paul PĂTRAȘCU
Promovarea unui transport ecologic și mai ieftin, dar și încurajarea unui stil de viață sănătos sunt foarte importante pentru Paul, un ieșean activ care vrea să-i convingă și pe ceilalți locuitori că viitorul este electric. Cu aceste gânduri a înființat EcoRide, centru de închiriere de trotinete electrice performante, cu echipament de protecție proprice, dar și instructaj din partea echipei. Urmărește-i și pe Facebook pentru idei de petrecere a timpului liber și oferte speciale.
Costin MIRON
Miron Costin este un iubitor de natură care își dorește ca Raincar Install să contribuie la îmbunătățirea spațiului verde care ne înconjoară și să promoveze utilizarea eficientă a apei și a energiei. Raincar Install oferă servicii de instalat sisteme automatizate de irigații, de la A la Z, servicii de branșare la rețele publice, lucrări de săpat șanțuri și tasare – totul cu scopul de a da mai multă viață grădinilor urbane și spațiilor verzi și de a oferi clienților mai mult timp pentru odihnă în aer liber.
Ilaş Emilia

Emilia, deşi este un om tânăr, a dovedit că dorinţa şi pasiunea se pot îmbina armonios. Astfel Centrul medical Active Sport Physiotherapy aduce relaxare dar şi sănătate în viaţa multor botoşăneni prin tehnici de tratament de ultimă generaţie, susţinute de cele mai noi tehnologii brevetate în domeniu. Specialiştii de la clinica Active Sport, în frunte cu Emilia,  folosesc, pe lângă tehnicile clasice, tehnici şi tehnologii de tratament de ultimă generaţie în fizioterapie, kinetoterapie, masaj corporal şi terapii alternative. Află mai multe despre ea, despre Ozonoterapie şi numeroasele promoţii pe care le oferă pe Active Sport sau pagina de Facebook.
Andreea Gheroghiu
Andreea Gheorghiu a avut curajul de a pleca la drum mânată de o nevoie proprie: de a oferi jucării frumoase copiilor din viaţa ei. Astfel a proiectat Atelierul de jucării – OsisiLand după dorinţa ei şi astăzi aduce bucurie în viaţa mult mai multor copii. Scopul Andreei şi al echipei din atelier este să aducă în casa celor mici (şi mari) jucării frumoase, cu povești aparte și cel mai important: naturale și calitative. Dacă doriţi să vedeţi minuăţiile din lemn pe care le face o găsiţi pe pagina de Facebook dar le puteţi cumpăra şi de aici.

Ioan MENEGON

Pasiunea domnului Menegon de a repara lucruri (în special calculatoare, PC-uri, telefoane dar şi alte echipamente periferice) se vede odată ce intri în micul său atelier din centrului oraşului Târgu Neamţ. Ioan nu doar repară lucruri ci încearcă să aducă şi mici bucurii în viaţa celor de lângă el (inclusiv a pisicii de la intrarea în atelier pe care o hrăneşte cu drag). Sfaturi despre cum să întreţii un PC, că e bine să mergi cu laptopul la curăţat măcar o dată pe an găsiţi pe pagina sa de Facebook.

Teona BURCĂ

Teona alături de echipa sa de la Ingenious Solution oferă lucrări de instalaţii inclusiv montarea de sisteme fotovoltaice. Cum de multe ori avem nevoie de intalatori, pe cei de la Ingenious Solution îi puteţi contacta la datele de pe pagina lor de Facebook.  Nu uitaţi că să aveţi în vedere şi panourile fotovoltaice, să fim în felul acesta mai prietenoşi cu mediul.
Oana Ostafi

Centrul de reabilitare medicală Osteo-Kinetic deschis de Oana în cadrul proiectului Start Up Yourself este un centru ce îşi doreşte îmbunătățirea calității vieții pacienților prin programe integrate de osteopatie, kinetoterapie și masaj. Cu multă dăruire şi pasine, Oana le oferă clienţilor ei  atât masaje de relaxare cât şi proceduri cu echipamente de ultima actualitate pentru diferite afecțiuni. Urmăriți şi pagina ei de Facebook unde sunt postate numeroase informaţii utile.

Camelia ALEXA
Cu ajutorul unei echipe de profesioniști dedicați, Clinica Protentis îşi propune să îmbunătățească sănătatea pacienților lor, aspectul danturii, încrederea în sine și calitatea generală a vieții. Protentis Clinic oferă o gamă largă de servicii stomatologice, inclusiv tratamente preventive, cosmetice, de restaurare și stomatologie reconstructivă. Pe pagina de Facebook a clinicii puteţi afla, de asemenea, şi multe informaţii privind igiena şi modul de îngrijire a dinţilor.

Andrei BRAŞOVEANU
Andrei Braşoveanu oferă, prin intermediul AgroScan Solution, servicii integrate pentru agricultori ;i silvicultori. Cu ajutorul unei drone cu senzori multispectrali scaneză terenurile agricole sau forestiere iar pe baza observaţiilor înregistrate oferă soluţii de optimizare/fertilizare/tratament  a zonelor scanate dar şi multe alte servicii pentru sectorul agricol. Pe pagina de Facebook şi pe https://agroscan.ro/ puteţi afla toate serviciile pe care echipa AgroScan Solution le oferă.

Loredana VASILE
Loredana Vasile a înfiinţat atelierul de vise al Evei din pasiunea de a transforma obiectele, prin formă şi culoare, în amintiri dragi, pline de emoţii. În atelierul Evei găsiţi mobilier, decoraţiuni şi jucării pline de culoare şi farmec care vă pot înfrumuseţa casa, locul de muncă dar şi viaţa. Pe pagina de Facebook puteţi vedea şi comanda produsele realizate în Atelierul Evei. 
Vlad CARP

La Just Visuals, Vlad transformă totul (fie că e vorba de evenimente marcante ale companiei sau campanii de marketing) în momente magice înregistrate. Vlad oferă servicii de producţie video pentru clienţii business care doresc să transmită altfel ceea ce ei oferă clienţilor lor . Vlad face cu pasiune ceea ce face şi acest lucru se vede. puteţi vedea şi voi ceea ce Vlad crează pe pagina de Facebook.

Ana Maria CIOBANU
Pasiunea tatălui pentru arta lucrului cu lemnul îmbinată cu dorinţa fratelui de a “reînvia” vechea afacere a familiei, au facut-o pe Ana Maria să aplice la finan'[rile din cadrul Start Up Yourself şi să reunească familia într-un nou business – Masiv Mob Concept. Cu o perspectivă nouă , cei 2 tineri doresc să ducă la un nou nivel experienţa acumulată de tatăl lor de-a lungul anilor şi să ofere mobilă de lux din lemn masiv. Urmariţi pagina de Facebook. Nu se ştie niciodată când veţi dori să apelaţi la serviciile lor.
Constantin OBREJA
Discover Iasi va fi una dintre activităţile noi de care ieşenii, şi nu numai, se vor putea bucura în curând. Constantin, plecând de la propriile pasiuni, doreşte să îmbine bucuria descoperirii oraşului Iaşi şi a împrejurimilor acestuia cu mişcarea. Tocmai de aceea a achiziţionat biciclete electrice, în cadrul proiectului Start Up Yourself, cu care, doritorii pot descoperi Iaşul într-un mod mai special, biciclând. Urmariţi pagina de Facebook pentru a fi la curent cu toate evenimentele pe care Constantin le va organiza.
Gabriel Radu APETREI
Kamena Travel doreşte să fie o agenţie de turism altfel. Tocmai de aceea, pe lângă ofertele clasice pentru concedii, circuite turistice, pelerinaje, city-break, Gabi doreşte, prin intermediul agenţiei Kamena Travel să promoveze Ținutului Neamțului (dar şi a ţării noastre) prin aducerea sau re-aducerea în prim-plan a ceea ce reprezintă tradiții, meșteșuguri, viață spirituală, istorie, cultură. De asemenea, Gabi doreşte să organizeze şi tabere sau excursii şoclare. Aşa că nu ezitaţi să apelaţi la serviciile agenţiei. Datele de contact dar şi numeroase sfaturi puteţi găsi pe Facebook sau pe pagina www.kamena-travel.ro.
Dumitru POPA
De la prima întâlnire cu Dumitru ne-am dat seama că avem nevoie de mult mai mulţi ingineri aşa ca el, responsabili şi serioşi. Pe lângă seriozitate, calitate şi responsabilitate, Dumitru, alături de echipa de la August Proiectare oferă soluţiile cele mai bune celor care doresc să îşi construiască o locuinţă sau spaţiu pentru afaceri dar cel mai important, oferă proiecte în care clienții se regăsesc deplin. Până în prezent a realizat numeroase proiecte pe care le puteţi vedea descrise pe pagina de Facebook sau pe site-ul https://august-proiectare.business.site/.
Alin Ionuţ PASCU
Alin aduce în Iaşi experienţe inedite prin intermediul celui mai bun simulator de realitate virtuala din Iaşi. Cu ajutorul Xtreme-VR poţi să faci orice ţi-ai dorit vreodată: să călăreşti dinozauri, să conduci avioane şi câte şi mai câte. Dacă eşti pasionat de tot ce înseamnă realitate virtuală nu ezita să îi cauţi pe cei de la Xtreme Machine – Best Virtual Reality 9D  în Palas Mall Iaşi. Îi găseşti şi pe Facebook. 
Ana RANJA
Ana aduce nou în Iaşi tipuri de sport mai puţin întâlnite. Dacă cu toţii ştim ce este acela aerobic sau lucrul cu aparatele de fitness, Warrior s Path CrossFit ne propune următoarele sporturi: Cross Fit (program de antrenament aproape lipsit de aparate conveţionale), Pole Fitness (îmbină dansul şi gimnastica aerobică la o bară verticală) şi gimnastică aerobică. Astfel dacă doriţi să fiţi în formă dar vreţi altceva decât vă oferă o sală clasică de fitness puteţi alege ceea ce Ana vă oferă la Warrior s Path CrossFit. Programul şi detalii despre sporturile ce le poţi practica la Warrior s Path CrossFit poţi găsi pe pagina de Facebook.