Antreprenori StartUp Yourself

Andrei IGNIA

Specialist în design de obiect și crearea de corpuri de iluminat cu design industrial, Andrei Ignia este un mare fan al lemnului și al obiectelor decorative vechi, un profesionist foto-video și un artist în adevăratul sens al cuvântului. Bulb & Brut, afacerea pe care o va dezvolta cu finanțarea Startup Yourself, va produce corpuri de iluminat unicat din obiecte vechi recuperate, restaurate și reinterpretate, în colecții tematice și serii limitate. Află mai multe despre Andrei şi lămpile lui minunate de pe bulb27 sau pagina de Facebook.

Andrei TACU
Cu ajutorul finanțării Startup Yourself, Traduceri Blitzz s-a lansat pe o piață în continuă dezvoltare, cu servicii diverse de traduceri și interpretariat în peste 20 de limbi. Biroul de traduceri coordonat în Iași și Vaslui de Andrei Tacu reunește o echipă de 20 de traducători colaboratori, autorizați de Ministerul Justiției, cu peste 15 ani de experiență în traduceri, legalizări de documente și servicii de tehnoredactare, apostilări, mai multe tipuri de interpretariat, dar și cursuri de limbi străine, individuale sau corporate.
Irina SECRIERIU

Fascinația Irinei pentru mecanismele ceasurilor, vânate la târgurile de vechituri, s-a concretizat la un moment dat într-o colecție de bijuterii steampunk, care a încurajat-o să se aventureze și mai mult în lumea bijuteriilor lucrate integral manual. De atunci bijuteriile create de ea au căpătat forme din ce în ce mai rafinate, pe măsură ce dorința de a țese povești noi cu materiale ready-made a crescut. Irina vrea ca atelierul ei să devină un brand cunoscut și apreciat în lumea designului de bijuterie, în țară și în Europa.

Roxana ARMANU

Roxana este entuziasmată de tot ceea ce înseamnă design grafic și papetărie personalizată, iar în timp a transformat această pasiune în Atelierul Art Stories, locul unde orice poveste poate prinde contur grafic sub forma unor logo-uri, cărți de vizită, agende și plannere creative sau invitaţii pentru evenimente speciale. La Art Stories, Roxana își dorește să ofere celor care îi trec pragul produse premium, atât în ceea ce privește designul, cât și materialele deosebite, de cea mai bună calitate, produse cu grijă și atenție față de nevoile și preferințele clienților.
Cristina BAGHIU
Atelierul de Idei este un business născut din pasiunea pentru educație alternativă și gândire creativă care aduce în prim-plan abordarea inovativă a educației, învățarea prin joc, dar și susținerea comunității locale. Cristina își dorește să se implice în dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din regiune și să lucreze cu cât mai multe companii și organizații interesate de metode de formare internaționale, validate științific, care facilitează inovarea și rezolvarea de probleme. Urmăriți Atelierul de Idei și pe Facebook.
Lucian TRĂSNEA
Lucian își dorește ca TNT Web Project să devină cel mai bun furnizor de soluții de creație, grafică, web design și producție publicitară din județul Neamț, care să ofere toate serviciile creative de care are nevoie un business. Esența business-ului pe care Lucian îl va dezvolta cu ajutorul finanțării Startup Yourself constă în atenția acordată nevoilor și cerințelor clienților și comunicarea deschisă cu aceștia, soft skills dobândite în experiența îndelungată ca designer în domeniul IT, cu clienți din domenii diverse de activitate.
Vlad AIVANOAEI
Vogue Voyage este proiectul îndrăzneț al lui Vlad Tudor Aivanoaei, un pasionat de călătorii care și-a dorit mai mult decât un simplu site de turism și care crede că rezervarea unei vacanțe ar trebui să fie o experiență lipsită de stres. Sigura agenție de turism din România care oferă vacanțe de excepție atent selectate, pachete turistice de lux cu discount-uri de până la 60% și oferte avantajoase periodic este disponibilă online non-stop, iar înregistrarea este gratuită.
Costin MIRON
Miron Costin este un iubitor de natură care își dorește ca Raincar Install să contribuie la îmbunătățirea spațiului verde care ne înconjoară și să promoveze utilizarea eficientă a apei și a energiei. Raincar Install oferă servicii de instalat sisteme automatizate de irigații, de la A la Z, servicii de branșare la rețele publice, lucrări de săpat șanțuri și tasare – totul cu scopul de a da mai multă viață grădinilor urbane și spațiilor verzi și de a oferi clienților mai mult timp pentru odihnă în aer liber.
Paul PĂTRAȘCU
Promovarea unui transport ecologic și mai ieftin, dar și încurajarea unui stil de viață sănătos sunt foarte importante pentru Paul, un ieșean activ care vrea să-i convingă și pe ceilalți locuitori că viitorul este electric. Cu aceste gânduri a înființat EcoRide, centru de închiriere de trotinete electrice performante, cu echipament de protecție proprice, dar și instructaj din partea echipei. Urmărește-i și pe Facebook pentru idei de petrecere a timpului liber și oferte speciale.
Loredana PRICOPIE

Laser Light Way Bacău este singurul laser tag din oraș și cea mai mare arenă de acest tip din Regiunea Nord-Est. Locul de joacă dezvoltat de Loredana Pricopie oferă copiilor și adulților un spațiu generos, deschis în fiecare zi, de la 10:00 la 22:00, în centrul Bacăului. La Laser Light Way găsești o arenă laser tag modernă, stații de realitate virtuală de ultimă generație, jocuri video și de sală, un spațiu de socializare pentru părinți, dar și o zonă pentru petreceri de zile de naștere sau evenimente corporate.

Corina ISARI

La Joc și Joacă găsești cele mai noi și populare jocuri clasice și de strategie,  tot ce ai nevoie pentru cea mai tare petrecere de ziua de naștere, dar și un spațiu potrivit în care copiii pot să-și facă temele sau să lucreze la proiecte cu colegii. Proiectul colorat și vesel al Corinei Isari a fost special gândit pentru copiii cu vârste între 6-16 ani, cărora le oferă posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile prin joc și experiențe noi. Urmărește-i și pe Facebook ca să fiți la curent cu ofertele speciale și atelierele de creație pe care le organizează.

Ștefana ASĂVOAIE

Clinica de medicină dentară Emerald Dent din Iași oferă soluții eficiente pentru orice problemă dentară și abordare personalizată pentru fiecare pacient, într-un spațiu prietenos, cu dotări și materiale de ultimă generație, unde vei uita de frica de dentist. Echipa de medici tineri, dedicați și bine pregătiți, condusă de Ștefana Asăvoaie, acoperă toată sfera de tratamente stomatologice și îți va reda zâmbetul pe buze, cu încredere și fără stres. Urmărește Emerald Dent și pe Facebook și keep smiling.