Proiecte

Priveşte dincolo de aparenţe
aparenteEste un proiect implementat de Asociaţia AD PLUS Iaşi în parteneriat cu Asociaţia Elita Şcolii Bârlad. Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, Componenta 1 – IMPLICARE, Subcomponenta 1.3 – Încurajarea valorilor democratice.

Află mai multe despre proiect

 

ECHILIBRU – Sprijin pentru familiile copiilor cu dizabilităţi din municipiul Iaşi

echilibru

Este un proiect implementat de Consiliul Judeţean Iaşi în parteneriat cu DGASPC Iaşi şi Asociația pentru Dezvoltare Continuă AD Plus. Proiectul este finanțat prin Programul RO11, Mecanismul financiar SEE 2009-2014.

Află mai multe despre proiect

Primii pași sunt importanți: Fiți orientați!

primii pasi

Este un proiect implementat de Asociaţia AD PLUS Iaşi în parteneriat cu SC Info Educaţia SRL. Proiectul este finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Află mai multe despre proiect

Sprijin pentru educaţia copiilor romi defavorizaţi

servicii sociale
Este un proiect ce are ca partener principal Asociația Inima Reginei. Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, Componenta 4 – SERVICII SOCIALE ŞI DE BAZĂ.
Află mai multe despre proiect.

Pasiuni de vacanţă: împreună pentru copii şi tineri!

pasini de vacanta

 

Este un proiect implementat de Asociaţia AD PLUS Iaşi în parteneriat cu Asociaţia pentru Iniţiativă Civică Alexandru cel Bun Iaşi . Toate activitățile se derulează în cadrul Centrului Social de Servicii Sociale pentru Copii din cartierul Galata cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași.